Keresés ebben a blogban

2017. július 20., csütörtök

Campus Fesztivál 2017


Debrecenben elkezdődött a X. Campus Fesztivál. A Nagyerdő fái alatt a nulladik napon estére már sokan szórakoztak a zenekarok bulijain, hiszen mások mellett fellépett az Anna and the Barbies, az Intim Torna Illegál és a Punnany Massif is. Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

A hőségriadó miatt is, a fesztivál látogatóinak folyamatos, friss és jó minőségű ivóvíz vételére van lehetőségük korlátlanul és ingyen. A városi ivóvízellátásban üzemelő stadionban, víztoronyban és fesztiválkempingben 16 épített vízvételi pont található, elérhető csap pedig több mint 70.


Csütörtökön már minden helyszínen beindul az ,,őrület". A ködszínház felőli nagyszínpadon kívül ugyanis például a Csokonai Színház produkciói is megtekinthetők. Koncertet ad ugyanakkor többek között Alle Farben, a Tankcsapda, az Irie Maffia, Majkáék és a Halott Pénz is (részletes program idekattintva).
Sőt, most már a kivilágított óriáskerék is működik.

Az ,,Egyetem téren" a képzések bemutatása mellett szórakoztató programok is várják az érdeklődőket.
Fotók: Vass Attila Tamás / 
Debreceni Képeslapok

A fesztiválon immár két kapun lehet ki-bejutni, van Gyereksziget és ezer férőhelyes biciklitároló, és mindennap éjszaka is közlekednek a DKV járatai.


A nagyerdei buliváros térképe. Fotó: Campus Fesztivál


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után.
A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése