Keresés ebben a blogban

2017. augusztus 15., kedd

Virágmanók és tündérek a karneváli városházán


Debrecenben a 2017-es virágkarnevál egyik újdonságaként nyílt meg a Piac utcai városháza udvarában a Tündérkert nevű mesevilág. Itt színes dekorációk és szórakoztató műsorok is várják a betérőket. A galéria a képre kattintva is megnyitható. Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

A kapualjban ,,virágzongora" és csillogó pillangók mutatják az utat

A feldíszített kertben a karneváli forgatag során immár tehát nemcsak politikusokkal és hivatalnokokkal találkozhat az ember, hanem mosolygós manókkal és pici tündérekkel is.

Átalakult a kis medence is, aminek a varázslatos víztükrén most kacsa is úszik.Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

A sok-sok meglepetés között hintázó és kertészkedő lények is megbújnak. Esténként pedig homokrajzoló műsorok és koncertek is lesznek, s mindezt díjtalanul lehet élvezni.


A részletes eseménykínálat idekattintva tekinthető meg.
Jó szórakozást Mindenkinek!

DBKL


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Kicsik s nagyok jól szórakozhatnak e mesevilág felfedezése során!
Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése