Keresés ebben a blogban

2018. január 19., péntek

Napfény a télben


Debrecenben ismét csodásan sütött a Nap, és a januári rosszkedvet ennek köszönhetően sokakban válthatta fel a derű. A levegő is tisztább lett január 18-ra a kiadós esők hatására, így végre megint lehetett sétálni egy jót. Fotók: Fekete Ferenc / Debreceni Képeslapok


Fotós kirándulásunkat a Szent Annán haladva, a Batthyány utcánál kezdtük, s egészen a Békás-tóig gyalogoltunk (majd pedig vissza). A Nagyerdő eme ékességét félig jég borítja, a vízesés felőli részen pedig vígan lubickolhatnak a vadkacsák.

Élet a Békás-tavon, 2018. január 18-án. Fotók: Fekete Ferenc / Debreceni Képeslapok

Városnéző körutunkat a belvárosban zártuk, ahol rácsodálkoztunk a napsütötte Piac utca szép arcára. Látványát jó alaposan magunkba szívtuk, hiszen az előrejelzés szerint újra rossz idő várható. Ám a nemszeretem, borongós-nyirkos napokat is felvidíthatja a kellemes élmény...Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után.
A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Bónuszkép: borostyánnal benőtt tölgyek a parkerdő déli szélén.
Fotók: Fekete Ferenc
 / Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.