Keresés ebben a blogban

2018. december 20., csütörtök

Napfény az óvárosi télben

Döbbenetes, mégis vonzó a kontraszt a Kandia utcánál. Fotók© Fekete Ferenc / Debreceni Képeslapok

Debrecenben eddig többnyire igen egyhangúan és szürkén, csapadékosan telt 2018 decembere. Auguszta napja az egyik kivétel, amikor szép tiszta, napsütéses idő volt. Ekkor használtuk ki az alkalmat, hogy ismét szétnézzünk a városban. (A korábbi, nem túl sok szép nap egyikén többek között a Syposs-villát kerestük fel.)

Téli csendélet a szentlászlófalvi kis üzlethelyiségnél. Fotók© Fekete Ferenc / Debreceni Képeslapok

Ezúttal a Kandia és a Szent Anna utcák találkozásánál örökítettük meg a felemás látványt, majd pedig a Kölcsey és a Meszena utcák sarkán is jártunk. Ezen a szentlászlófalvi helyen most is megvan az az üzlethelyiség, amiben a Tőletek kapott információk szerint élelmiszer- és fűszerbolt működött. A Szent Anna utcán természetesen a görögkatolikus templomról is készítettünk felfételt, ezt osztjuk meg eme összeállításunk végén.

Az Attila tér 2018. december 18-án. Fotók© Fekete Ferenc / Debreceni Képeslapok


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése