Keresés ebben a blogban

2015. június 9., kedd

Egyetemes csodák

Debrecenben az Egyetem térnél is millió, millió, millió rózsaszál pompázik immár. Ha pedig lemegy a Nap, és kisimul a víztükör, akkor a park éjszakai arcára is rácsodálkozhatunk...

Ahogy a magáningatlanokon, úgy a közterületeken is örvendetesen sok helyet borítanak színes, illatos rózsaszirmok. Az Egyetem téren a körforgalmú csomópontnál is mosolyognak ránk ilyen szívderítő virágszőnyegek. A közelükbe hajolva, érdemes túlpillantani a tudomány palotája felé is: gyönyörű látvány tárul fel ily módon.


Nehéz eldönteni, hogy ez a szebb-e, avagy az a káprázat, amely például kék alkony idején tündöklik a téren. Na de igazából nem is kell ezen gondolkodni, hanem meg kell nézni a kora esti franciakertet is, amikor már elcsitult a vízcsobogás...

A habok közül feltáruló álomkép ugyanis maximálisan elhiteti annak illúzióját, hogy a mélyben egy „másik város” ringatózik. Íme:



Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése