Keresés ebben a blogban

2023. január 17., kedd

Masits István festményei a hófödte Debrecenről


Debrecen művészei közül Masits István festő-grafikus a hagyományok és régi értékek tisztelőinek sorát gyarapítja. A közelmúltban megrendezett kiállításán mindezek mellett a napsütéses-hófödte Debrecenben is gyönyörködhettünk az általa megörökített jeleneteken.

A Kígyó és a Lorántffy utca találkozása. Képek© Masits István / Debreceni Képeslapok

A konzervatóriumban látható volt tárlat alkotásainak sorát a Medgyessy sétány 3. szám alatti villa képével kezdtük, a következő reprodukciónkon pedig a fehérbe öltözött Darabos utca köszön vissza az azóta lebontott kis házaival:


A mindig nyitott szemmel és kéznél lévő fényképezőgéppel közlekedő Masits István a Nagyerdőn kívül az óváros utcáit is szívesen rója. Az alábbi festményének ,,Téli hangulat" a címe. Képek© Masits István / Debreceni Képeslapok


Nagy kedvence a Bodrog vidéke is, ahonnan szintén egy meseszép témával tért haza. További műveiért pedig kattints az itt található cikkünkreKépek© Masits István / Debreceni Képeslapok



Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése