Keresés ebben a blogban

2020. március 6., péntek

Régiségek bűvöletében


Debrecen régiségkedvelő közönségét havonta két vasárnapon fogadta erre szakosodott vásár a Kishegyesi úti Tesco parkolójában, 2021 nyara óta pedig a Nagyerdei Stadion mellett található a forgatag.


Emellett a hagyományos használtcikkpiac, a Zsibogó is működik a cívisvárosban. Ott is akadnak igazi régiségek, ráadásul az a vásár mindennap nyitva tart. (A galéria a képre kattintva is megnyitható.)


A régiségvásárok kedvelőinek már lehet némi elvonási betegségük, mivel Debrecenben legutóbb decemberben volt ilyen program. Aki viszont nagyon fanatikus, avagy kereskedő, Miskolcon és Egerben is megtalálhatja a szerencséjét.


Nos, immár végre helyben is elkezdődik az új szezon, amelynek nyitányaként 2020 márciusában már nőnapon is hódolhatnak a szenvedélyüknek a régiségek bűvkörében élők.


A felhozatal mindig gazdagnak mondható. A nézelődőknek persze azt sem nehéz észrevenniük, hogy ez a program se színtiszta régiségvásár, hiszen újabb dolgok is kaphatók itt.


Mik találhatók a régiségvásárban? Nehéz lenne mindent felsorolni, de lássunk néhány példát: van itt baba, kisautó, bélyeg, könyv, bútor, porcelán és festmények, meg persze háborús ereklyék és szerszámok, továbbá egyéb mütyűrök is, minden mennyiségben.


Ha az ember korán megebédel, akkor még azt követően is érdemes kiruccannia a régiségvásárba. Aztán legközelebb a két héttel későbbi vasárnapon lesz ilyen alkalom, mégpedig 22-én. Jó vásározást, szép időt Mindenkinek!Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése