Keresés ebben a blogban

2015. május 26., kedd

Pofonok a Piac utcán


Panda a taxi volánjánál, nyakon öntött dobos, tasli a belvárosi teraszon... – ilyen és hasonló őrültségek is szerepelnek majd az eXtensive zenekar legújabb videoklipjében, melyet a napokban forgattak Debrecenben.

A budapesti rock-punk-pop zenekar a Körforgás című számához készíti az anyagot. Héjja Krisztián (gitár, ének), Horvay Máté (basszusgitár) és Vass Márton (dob) nagy kedvvel érkeztek meg a cívisvárosba, és elmondásuk szerint egész nap jól érezték itt magukat. A forgatás a Piac utcán, a Kálvin téren és a Jerikó utcán zajlott. A sztori eljátszásában csinos debreceni lányok is közreműködtek, a technikai apparátusban pedig drónt is bevetettek.

Az eXtensive tagjai: Kiki, Marci és Máté a debreceni Kálvin téren

A forgatás során azt is megleshettük, hogy például Kiki olyan taxiban csókolózik, amit egy panda vezet, míg a hölgykoszorúnak autogramot osztogató Marcit vízzel önti le egy – amúgy szintén szemrevaló – kiscsaj. Sőt, Máténak az egyik jelenetben (a főutcán!) igencsak takaros pofont kever le a filmbeli partnere – és ez azért is volt vicces, mert a próbák során is mindvégig igazi sallerek csattantak az arcán.

Néhány másodperc, és repül a víz Marcira... – legalábbis a sztori szerint

A történetről többet nem árulunk el, azt viszont igen, hogy a cívisvárost is népszerűsítő videoklipet várhatóan 2015 júniusában mutatják be. A 2012-ben alapított eXtensive-ről azt is érdemes tudni, hogy a rock, a punk és a pop elemeit ötvözi, és bejutott a 2014-es „Dal” élő tévéadásába is. Amíg pedig az új klip elkészül, íme a csapat legutóbbi anyaga:


V. A. T.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése