Keresés ebben a blogban

2015. július 24., péntek

Mikor a Campus Feszt is aluszik


A buli utáni koncerttér délutánra ismét tiszta lesz. Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

A debreceni Campus Fesztiválnak is szinte csak a bulizós részét ismeri, aki nem költözik ki sátorozni. Pedig izgalmas és érdekes időszaka az is, amikor még a legtöbb résztvevő a partyk fáradalmait piheni ki...

Ki korán kel, aranyat lel...

Kora délelőtti látogatásunkkor, pénteken még értelemszerűen épp csak egy-két ember mozgott a főkapunál, és nyoma se volt a délutáni-esti sokadalmaknak. A kávézó viszont nyitva volt, és arrébb a pogácsák is illatozva készültek.

Milyen az íze a tudás vizének?

Egyedül...

A „civilfaluban” se kezdődött el mindenhol a munka, de persze azért találtunk olyan pavilont, amelyikben már játszásra invitálták a korán kelő táborlakókat. És ez így van rendjén, hiszen nem mindenki hajnalban feküdt le.

Jókedv a civileknél 

A színpadok környéke még kihalt volt, s a napsütés se igazán csábított a stadion körüli pogózásra. A fák alatt ettől függetlenül emberi szóra is figyelmesek lehettünk, s feltűnt Dombi Tibor is, a DVSC focistája.

A Bombázó apuka

Gördülékeny logisztika nélkül fesztivál sincs

A területeket sárga mellényes közhasznú munkások takarították. Dolguk bőven akadt, hiszen szinte mindenhova jutott az elhajigált szemetekből. Pedig sok gyűjtőzsák van, és a rendezők amúgy is táblákon kérik a tisztaság megőrzését. Meg egyébként is: normális ember nem szemetel.

Dekoratív takarítóeszközök

Ahogy telt, múlt az idő, már nemcsak árufeltöltőkkel és rendészekkel találkozhattunk, hanem egyre több fesztiválozó is előmerészkedett a kempingből. Bikinis lányok és félmeztelen fickók jöttek-mentek itt is, ott is. Életre kelt a tábor.

A legfrissebb fesztiválozók

A buli azonban szerencsére még korántsem ért véget! Hiszen a hátra lévő két napon még fellép többek között Rúzsa Magdi, Ákos, a Magashegyi Undergound, a Tankcsapda, továbbá a Kowalsky, az Enter Shikari és Péterfy Boriék is. Úgyhogy jó szórakozást mindenkinek!

Buli után, buli előtt, buli közben

V. A. T.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése