Keresés ebben a blogban

2018. október 25., csütörtök

Szép fővárosunk, Budapest


Debreceniként mi se csak a cívisvárost kedveljük, hanem például Budapestben is szívesen gyönyörködünk. Így tettünk a minap is, és a Széll Kálmán teret, a Vígszínházat, valamint a Parlamentet is megcsodáltuk. Fotók: © Debreceni Képeslapok

A Duna a Margit hídnál, 2018. október 23-án. Fotók© Debreceni Képeslapok

Nagy szerelmünk a Duna is, aminek látványával és illatával lehetetlen betelni. Most azonban sajnos némi szomorúság is vegyült az áhítatunkba az alacsony vízszint miatt. A Margit híd középső lába alatt például katasztrófaturisták lepték el az előtűnt földnyelvet.

A Nyugati Pályaudvar kint és bent, 2018. október 23-án. Fotók© Debreceni Képeslapok

Megörökítettük a fantasztikusan szép Nyugati Pályaudvart is, amit az Eiffel Iroda tervezett, és a homlokzatán is olvasható az átadásának dátuma, azaz: 1877. Tudván, hogy Kedves Olvasóink elsősorban a debreceni felvételeket kedvelik, nem is fárasztjuk őket tovább. Ajánljuk figyelmetekbe korábbi, országos összeállításunkat, amelyben régi budapesti felvételek is szép számmal szerepelnek.

Frissítés: Városnéző kétéltű kalandbusz a Dunán, 2022. január 15-én. Fotók© Debreceni Képeslapok


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után.
A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése