Keresés ebben a blogban

2023. május 13., szombat

Barangolás a Mihály-napi nagyvásárban


Debrecen egyik leghíresebb rendezvénye a Mihály-napi nagyvásár, amely tavasszal és ősszel is fogadja az érdeklődőket és a portékáikat kínálókatFotók: © Debreceni Képeslapok


Ezúttal 2023. május 13-án, a reggeli esőt követően barangoltunk a Böszörményi úton és a környékbeli utcákban zajló kavalkádban. Akkor még nem volt tömeg, ám ismerőseink beszámolói szerint délután már moccanni se lehetett, annyian voltak.  Fotók: © Debreceni Képeslapok
A több évtizedes múlttal rendelkező porogramsorozatban a kínálat ezúttal szerényebb, mint a korábbi alkalmakkor, és mutatványos sincsen annyi. Indulás előtt az időjárási előrejelzéseket érdemes figyelni, mivel mindkét napra várható eső és erős szél. 
Fotók: © Debreceni Képeslapok


Remélhetőleg azért többnyire most is kellemes lesz sétálgatni a forgatagban, és egészen biztos, hogy bárki találhat itt neki tetsző vásárfiákat. Megéhezvén pedig többek között lacipecsenyével vagy lángossal is lehet csemegézni. Fotók: © Debreceni KépeslapokHasonló összeállításaink sok fotóval:


DBKL

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése