Keresés ebben a blogban

2023. szeptember 7., csütörtök

Az FM90 Campus Rádióban a Debreceni Képeslapokról

Váradi Ferenc (b) szerkesző-műsorvezető kérdezi Vass Attila Tamást, magazinunk szerkesztőjét. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Debreceni Képeslapok című magazinunk létrehozója és szerkesztője, Vass Attila Tamás meghívást kapott az FM90 Campus Rádióba, hogy fellebbentse a fátylat a „Képeslapok” készítésének kuliszatitkairól. A 2023. szeptember 7-én 18 óra 10 perckor kezdődő tereferében Váradi Ferenc, a rádió szerkesztő-műsorvezetője egyebek mellett a kezdetekről, a névválasztásról, a képek beszerzési lehetőségeiről, a csoport erejéről és az értékőrzésről is érdeklődött.

A Debreceni Képeslapok Facebook-oldalának nyitóképe e rádiós cikkünk készítésekor, 2023. szeptember 7-én

A Debreceni Képeslapok vezetője mindenekelőtt azt hangsúlyozta, hogy a közösségük mennyi mindent köszönhet az olvasóknak, akik a személyes visszaemlékezéseikkel is pontosítják, színesítik és gazdagítják a múltidézéseket. A Campus Rádiós beszélgetés élőben idelátogatva hallgatható meg, aztán a rádió honlapján, itt is lejátszható lesz a felvétel. Olvasóinkat továbbra is arra buzdítjuk, hogy régi és friss képeiket, témajavaslataikat küldjék el nekünk közzététel céljából a dkepeslapok@gmail.com címre!  Hasznos és jó szórakozást, közös elmélkedést kívánunk, s köszönjük szépen, hogy vagytok!

Váradi Ferenc (b) a születendő könyveiről is kérdezte Vass Attila Tamást. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése