Keresés ebben a blogban

2023. szeptember 13., szerda

Ennyi pénzt hagytunk a boltokban 10–11 évvel ezelőtt


Debrecenben is több üzletet működtetnek azok a kereskedelmi hálózatok, melyeknek a 10–11 évvel ezelőtti akciós újságjaira bukkantunk 2023 szeptemberében, takarítás közben. A felső és az utolsó reklámkiadvány-reprodukciók révén 2012 szeptember eleji árak idézhetők meg, míg a következő lapmásolatoknak köszönhetően egy másik társaság 2013 áprilisi kínálatából szemezgetünk:


Vélhetően ezekre az árakra sokan már alig emlékeznek – nem úgy, mint például az 50 filléres fagylaltra és a „háromhatvanas” kenyérre. Ettől függetlenül elgondolkodtató időutazás tehető általuk, például ha összehasonlítjuk őket a mai árakkal. Közben pedig még mennyi-mennyi minden eszünkbe juthat arról, hogy hogyan is éltünk 2013 tavaszán! Akkor volt például az óriási havazás is...


Hasonló múltidézéseink régi képekkel:

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése