Keresés ebben a blogban

2015. május 29., péntek

Álomszép erdei reggel

A debreceni Nagyerdőt ezúttal a májusi őszt követő, csodás reggelen kerestük fel. Szikrázott a tó környéke, smaragdzöldben pompáztak a lombok...

Szemet gyönyörködtető árnyalatokban tündökölt a víz és az ég kékje Magdolna napján! Csak enyhe szél fújt, még nem kapcsolták be a szökőkutakat, és ennek köszönhetően a tükör rezzenéstelenül ragyogott. Csak a csivitelő fecskék cikáztak ide-oda, és olykor pár békakuruttyolás tarkította a magasztos hangulatot.


Korán volt még, az emberek nem értek rá megállni, a kint dolgozó kertészek pedig a munkájukra összepontosítottak, s nem az atmoszféra átélésére. A varázslat 8 óra 6 percig tartott. Akkor léptek működésbe a zubogó víztölcsérek. A parton sütkérező vadkacsák arrébb vonultak – az álomkép szertefoszlott.



Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése