Keresés ebben a blogban

2023. november 22., szerda

Ősszel is meghitt oázis: a Gáborjáni utcai Erzsébet kert

Debrecenben a Dobozi lakótelepen több szépen gondozott kis díszpark található, ezek közül a Gáborjáni Szabó Kálmán utcai létesítményt, az Erzsébet kertet látogattuk meg 2023. november 21-én.

A Gáborjáni utcai Erzsébet kert 2023. november 21-én. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Az ott lakók által létrehozott és rendszeresen gondozott kis oázisnak (ami most természetesen már majdnem teljesen téli álomban pihen) az is különlegessége, hogy a növényeken kívül óra, madáretető, szélzsák, valamint irány- és távolságmutató táblák is segítik / derítik jobb kedvre az erre járókat. A precízen kivitelezett feliratokról az is megtudható, hogy az Erzsébet kerthez képest merre és milyen messze van a Nagyállomás, a Nagyerdő és a Nagytemplom. Az alábbi friss felvételünkben erre is válasz kapható! Fotó, videó: © Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

DBKL

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése