Debrecenben
immár ismét fahéj- és mézeskalácsillat lengi be advent
alkalmából az Aquaticum Hotelt, ahol most is káprázatos süteményvárost alkotott Mile
József világbajnok mesterszakács és a csapata. Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok
A
cukormázzal és színes díszítéssel bevont liliputi építmények
a szálloda második emeletén csodálhatók meg. A
2,5-szer 2,5 méteres mesevilághoz 140 kg lisztet, 1000 db tojást,
29 kg mézet, 160 kg porcukrot, 4 kg fahéjat, valamint 18 kg vajat
és 1 kg szegfűszeget használtak fel – tudtuk meg Palotai Péter
marketingvezetőtől.
A pici részletek is lélegzetelállítóan díszesek! Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok |
Az
aprólékosan kidolgozott
kompozícióban az ünnephez kötődő klasszikus motívumok is
gyönyör-ködtetik a látogatókat. A házikók és a fenyvesek
között vidám mézesfigurák, szarvasok és kisvonatok tarkállanak.
A további részletekről pedig nyugodtan győződjön meg mindenki személyesen,
hiszen a nagyszerű kompozíció ingyen tekinthető meg.
(Ha
érdekelnek a tavalyi cukorváros képei, akkor látogass ide.)
A másik kisvonat esténként körbefut a sínpályán. Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése