Keresés ebben a blogban

2023. szeptember 30., szombat

Ezekkel játszottunk Debrecenben is a mobilkorszak előtt


Debrecenben fantasztikus eseménynek adott otthon a Faraktár utcai VOKE Egyetértés Vasutas Művelődési Ház 2023. szeptember 30-án. Retrojáték-börze várta ugyanis az 1950-es és 1990-es évek közötti korszak gyermekeszközeinek mai kedvelőit, s az alkalmon megfigyelőként mi is részt vettünk. Mondanunk sem kell, leesett az állunk a megannyi csoda láttán, melyeket az alábbi videónkban is megörökítettünk. A felvételben megelevenednek többek között a mesenyomdák, fadobozos Legok, matchboxok, fém- és egyéb építők, az Álommanó, a rugós foci, a Lemezárugyár kisvonata és a miniatűr Malév-repülők is. Kellemes időutazást a nosztalgia szárnyain! Fotók, videó: © Debreceni Képeslapok


A hajdúszoboszlói retrómúzeum minapi lélegzetelállító kiállítása ebben az összeállításunkban csodálható meg. Kedves Olvasóinkat továbbra is arra buzdítjuk, hogy régi és friss képeiket, témajavaslataikat küldjék el nekünk közzététel céljából a dkepeslapok@gmail.com címre!

Mesenyomda és benne kifestő-útmutató, fa-gumi nyomdák a 23.09.30-i börzén. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Karikás célba dobó kiselefánt a börzén. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése