Keresés ebben a blogban

2023. szeptember 26., kedd

Új tó született a Nagyerdő fái alatt


Debrecenben a nagyerdei parkerdő klinikák felőli szélén, a strand területébe bevont erdőrésznek a mélyedésében az utóbbi napokban egy kiterjedt vizes képződmény csillog és hullámzik. Ezt a látványos csodát örökítettük meg a 2023. szeptember 26-i kirándulásunkon. Fotók, videó: © Debreceni Képeslapok


Az új tó bizonyára csak időszakos jelenség, de természetesen az se lenne rossz, ha például itt alakítanák ki az új csónakázót vagy akár a szép emlékű macsi Balcsi erdei utódját. A strand-tó méltó társa a parkerdő másik különleges helyének, a postásüdülő felőli túlvégen megbújó titkos smaragd-tónak, ami ebben az összeállításunkban ismerhető meg sok képpel és videóval. Kedves Olvasóinkat pedig továbbra is arra buzdítjuk, hogy régi és friss képeiket, témajavaslataikat küldjék el nekünk közzététel céljából a dkepeslapok@gmail.com címre!

A strand délkeleti ligetének mélyedésében kialakult új tó 2023. szeptember 26-án. Fotók, videó: © Debreceni Képeslapok

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése