Keresés ebben a blogban

2023. december 30., szombat

A 2023 végi esti Debrecen a Kossuth–Batthyány utcánál

A Csokonai Színház és a pénzügyi palota a 2023 decemberi Kossuth utcán. Fotó: © Masits István

Debrecen belvárosáról, az egykori Angol Királynő Szálloda környékéről kaptunk friss téli esti képeket Kedves Olvasónktól, Masits Istvántól. Az első felvételén a megszépült Csokonai Színház, valamint a pénzügyi palota pompázik a Kossuth utcán.

Az egykori Angol Királynő Szálló és a pénzügyi palota 2023 decemberében. Fotó: © Masits István

A teátrummal szemben nyílik a Batthyány utca, Masits István ennek esti arcát is megörökítette:

A 2023 év végi Bathhyány utca esti életképe. Fotó: © Masits István

A festőművészként tevékenykedő fotósunk külön is lefényképezte az esti díszkivilágításban tündöklő Csokonai Színházat. Ez látható a sokak által ismert és kedvelt alkotó következő felvételén, ugyanakkor az olvasóifotó-összeállításunk előző részei itt csodálhatók meg.

A Csokonai Színház esti díszkivilágítása. Fotó: © Masits István

Kedves Olvasóinkat pedig továbbra is arra buzdítjuk, hogy archív és friss képeiket, témajavaslataikat küldjék el nekünk a dkepeslapok@gmail.com címre vagy a Facebook-oldalunk idővonalára közzététel céljából! Köszönjük szépen!

Indul a busz a Batthyány-sarki megállóból. Fotó: © Masits István

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése