Keresés ebben a blogban

2023. április 20., csütörtök

Virágzuhatagok az Arany János és a Bajcsy utcában


Debrecenben 2023. április 19-én az Arany János utcában járva figyeltünk fel arra, hogy a nyugati kiskörút és a Külsővásártér közötti részén végig mindkét oldalban nagyon szép, virágoktól roskadozó fák tündökölnek. Fotók: © Debreceni Képeslapok


Az illatos virágzuhatagok, illetve -oszlopok különösen hangulatossá varázsolják a környéket, és megszépítik az amúgy omladozó házakat is. Aztán, továbbhaladva, a párhuzamos Bajcsy utcában is hasonló gyönyörűségeket találtunk... Fotók: © Debreceni Képeslapok


Mostani összeállításunkban az Arany János és a Bajcsy-Zsilinszky utcák e káprázatos növényeinek látványából nyújtunk egy kis csokorra való ízelítőt. Fotók: © Debreceni KépeslapokÁlmélkodás közben az épületek megtekintéséről se feledkezzünk meg. Az alább látható Bajcsy utcai épületnek például az angyalkái és a kapuja is különösen szemet gyönyörködtetők:


Bónuszkép: a Széchenyi utcai Hajdú Gabona-székház előtti áprilisi virágzuhatag. Fotók: © Debreceni Képeslapok

A fenti utcákon kívül a Kossuth téren, valamint a Petőfi téren is nagyon szép virágok vannak. Ugyancsak javasoljuk élőben megcsodálni a Kálvin téri óriási virágkavalkádot is, továbbá ellátogatni az előző összeállításunkra, mely az áprilisi hólepellel borított tavaszi virágokról szól.

A Kossuth tér virágszigete a Kossuth-szobor mellett, 2023. április 19-én. Fotók: © Debreceni Képeslapok


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

A Petőfi téri villamosforduló pompás virágültetvényeinek egyike 2023. április 19-én. Fotók: © Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése