Keresés ebben a blogban

2023. július 1., szombat

Újabb rejtélyes nagyerdei „ufólandolás”


Debrecenben egy búgócsiga alakú nagy fémszerkezet tűnt fel a nagyerdei II. János Pál pápa téren. A sokak fantáziáját megmozgató „azonosítatlan repülő objektumot” 2023. július 1-jén közelítettük meg, hogy megpróbáljuk lencsevégre kapni. Fotók: © Debreceni Képeslapok

A búgócsigára emlékeztető alakú objektum 2023. július 1-jén. Fotók: © Debreceni Képeslapok

Épp a napokban mutattuk be azt az ufó alakú építményt, amelyik a Pallagi út melletti erdőrészen bújik meg a fák között – erre tessék, máris itt a következő „ufójelenség” a II. János Pál pápa téren.

Az objektumot tartó csavarok és a betontalapzat 2023. július 1-jén. Fotók: © Debreceni Képeslapok

volt kohászüdülő előtt tornyosuló, lemezes-rácsos szerkezetet nagy csavarokkal rögzítettek egy kör alakú betontalapzathoz, s pozdorjapalánk és rácsok veszik körbe.

Az objektum szerkezete egészen közelről, 2023. július 1-jén. Fotók: © Debreceni Képeslapok

A jövevényt sokan nézték és fotózták értetlenül mosolyogva az ottjártunkkor. A legtöbben egy új szoborra tippeltek, mi azonban egyelőre nem írhatjuk le, hogy mi is tulajdonképpen ez az „érző szövet nélküli fémváz”. Hamarosan azonban fény derül a titokra!

A különös fémváz a Nagyerdő Hotel előtt, 2023. július 1-jén. Fotók: © Debreceni Képeslapok

Az objektum betontalapzata és a környező rácsok, palánkok 2023. július 1-jén. Fotók: © Debreceni Képeslapok


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése