Keresés ebben a blogban

2024. március 20., szerda

A 2024-es csillagászati tavasz első napján káprázatos virágok borítják már a Medgyessy sétányt

Debrecen híres magnóliái 2024-ben nagyon korán kezdtek nyílni, s a levelek is egy hónappal korábban zöldülnek. E szép virágok közterületi példányai a Piac utcán és a Medgyessy sétány öreg villáinál is megcsodálhatók. Fotók: © Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

Aranyesőbokrok a Medgyessy sétány 3. szám alatti villánál. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Az utóbbi helyen, a Békás-tavon már működnek a szökőkutak, és a fák szirmai is pompásak. A 2024-es csillagászati tavasz első napján most a Medgyessy sétány sziromzuhatagaiból nyújtunk szerény ízelítőt. Mint látható, még aranyeső is tündököl a Leveles Csárdával szemközti soron. A varázslat napról napra egyre káprázatosabb, így akár a közelgő hétvégén is érdemes tenni egy sétát ott, és a Fazekas Mihály szobránál lévőkön kívül a Régi Vigadó felőli óriási magnóliafát is megcsodáni.

A Fazekas Mihály-szobornál tornyosuló magnóliafa a 2024-es tavaszkezdetkor. Fotó: © Debreceni Képeslapok

DBKL

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Természetbe csalogató látvány a Székelyek parkjánál. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése