Keresés ebben a blogban

2017. július 10., hétfő

Utolsó ,,régi nyár" a strandon


Debrecen legrégebbi fürdőhelye várhatóan az utolsó szezonját éli a mostani formájában, mivel a tervek szerint szinte teljesen átépítik és korszerűsítik. A nagyerdei létesítménybe a nyár egyik eddigi legforróbb napján látogattunk ki.


A pancsolómedencében a tarka-barka figurák kifejezetten kedves és vidám színfoltokként harmonizálnak a csempe okkeres árnyalatával. A galéria a képre kattintva is megnyitható.


Az öltözőépület felőli helyen sokakban régi szép emlékeket idézhet a színes ajtajú kabinsor,
valamint a régi víztorony is. Üdítő látványt nyújtott a sok fürdőző is!
Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok.


Megvan még a termálvizes medence is. Ennek a szigetei korábban még nem voltak leburkolva, hanem fák éltek bennük. Most belső ülőhelyek és napernyők is vannak itt.


Sokan kerestek felüdülést az úszómedencében is. Ez a rész várhatóan a strand átépítése után is ilyen marad, de persze még változhat a terv. Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok.


A ,,hullámban" van a leghidegebb víz, ennek ellenére a hőség a legbátrabbakat idetereli. A gépházról anno csúszda nyúlt le, ma a tető elkerített női napozóként használható.


Kedves játékszerek vannak a hullámmedence melletti gyermekpancsolóban is. Ugyanitt a faldekorációk is szimpatikusak, s láthatóan a kicsik is jól érzik magukat ebben a miliőben......amely tehát várhatóan a szezon végéig lesz ilyen, s a következő nyitáskor már egy teljesen más fürdőzőhely fogadhatja a víz és a természet szerelmeseit a Nagyerdőben.
Ha érdekel sok szép fotó a régi strandról, akkor látogass ide...


A pancsoló- és a termál medence látványa az öltöző tetejéről. Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

DBKL

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után.
A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.