Keresés ebben a blogban

2024. április 25., csütörtök

A Füredi út, Bethlen utca, Libakert friss panorámaképei

Az egykori Domus Áruház, a Jost-villa, templom, épülő bölcsőde a Füredi út két oldalán, 2024. április 23-án. Fotó: © Oláh Róbert

A debreceni Füredi útról és környékéről készített újabb panorámaképeit bocsátotta a Debreceni Képeslapok rendelkezésére Kedves Olvasónk, Oláh Róbert. Ezek közül válogatva, az első felvétel jobb oldalán a Jost-villa melletti építkezést is láthatjuk az Újkerti lakóteleppel, a kép bal szélén pedig az épp átalakítás alatt lévő, egykori Domus Áruházat, mely a Vénkert északkeleti sarkán áll.

Itt terült el az István Gőzmalom és az Ifjúsági Park. Fotó: © Oláh Róbert

A második fotón rácsodálkozhatunk Debrecen első nagy bevásárlóközpontjára is (jobban mondva annak egy részére), aminek a helyén az István Gőzmalom állt. Mellette a csodás Margit-fürdő pompázott, mögötte pedig az Ifjúsági Park. Oláh Róbert következő panorámaképe az ellenkező oldalt örökítette meg az „Új élet parki” tömbbelsővel és a Bethlen utcai 16 emeletes lakóházzal. Az ezutáni felvételen a másik irányból is megszemlélhetjük a 16 emeletes épületet, majd pedig az Arany János téri tömbbelsőt is.

A Libakerti lakótelep a Füredi út felől, 2024. április 23-án. Fotó: © Oláh Róbert

Oláh Róbert további panorámafotói:
A Bethlen utca a 16 emeletes lakóházzal, 2024. április 5-én. Fotó: © Oláh Róbert

Kedves Olvasóinkat továbbra is arra buzdítjuk, hogy archív és friss képeiket, témaötleteiket küldjék el nekünk publikálás céljából a dkepeslapok@gmail.com címre vagy a Facebook-oldalunk idővonalára!

Az Arany János tér látképe 2024. április 5-én. Fotó: © Oláh Róbert


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Itt a Füredi úti kilencemeletes lakóház teteje is látszik, ahonnan cikkünk képei készültek. Fotó: © Oláh Róbert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése