Keresés ebben a blogban

2024. április 15., hétfő

Tó, fürdő, zoo, lovaglás... Erdőspuszta rejtett oázisában


Debrecen délkeleti részén, a Bánk városrészhez vezető út mellett, a fancsikai templomrom és az Erdőspusztai Bemutatóház és Arborétum közelében bújik meg a hatalmas fák között egy nem mindennapi létesítmény. Fotók, videó: © Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok


Ide lestünk be a 2024. április 14-i túránkon. Tekintse meg a fenti videós élménybeszámolónkat is! Az itteni élménypark ingyenesen elérhető szolgáltatásai közé tartozik az állatfarm, a játszótér és trambulin, valamint a kilátó és a lombkoronasétány. Az őshonos magyar háziállatokat bemutató állatkertben pulyka, kacsa, liba, csirke, tyúk, gyöngytyúk, szamár, ló, szürke marha, racka juh, fehér sertés és mangalica is látható.

Az erdőspusztai állatkert rackái és egy kakas. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Ezen a fantasztikus helyen a fentieken kívül élménypark, gokartpálya, termálvizes fürdő, vízibiciklik, dodgem, 9D-s mozi, sportpályák és játékterem is van. Mindemellett lovaglás, pusztakocsikázás, segway, paintball, íjászcsata és céllövészet, szauna, masszázs is működik. Kialakítottak itt ugyanakkor hotelt, vendégházat, éttermet és bisztrót is.

Az erdőspusztai élménypark szökőkutas tava. Fotó: © Debreceni Képeslapok

A hasonló kirándulásokra és felfedezésekre vágyóknak ajánljuk még a Lencztelep ugyancsak szép és sokoldaló vizes oázisát is, mely ebben az összeállításunkban ismerhető meg.

Az erdőspusztai paradicsom főépülete a park felől. Fotó: © Debreceni Képeslapok


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Az erdőspusztai élménypark szükőkutas-vízibiciklis tava. Fotók: © Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése