Keresés ebben a blogban

2024. május 25., szombat

Már az új cég logója van a debreceni volt Domuson

A kasszarész 2024. május 24-én. Fotó: © Debreceni Képeslapok.

Debrecenben nagy változások zajlanak a Füredi út és a Dózsa György utca sarkán lévő épületben, ami eredetileg Domus Áruházként kezdte meg a működését 1980. december 29-én. Az a kínai kereskedés ugyanis, amelyik az utóbbi években itt működött, 2024 januárjában bezárt, és máris újabb lázas munka kezdődött: a helyet körbekerítették, és nyomban például az ablaküvegeket is eltávolították az üzletházról. Fotók: © Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

Az üzletház a Vénkert felől. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Az épület leendő funkciójáról év elején közölt értesülésünket immár a falra szerelt logó is alátámasztja, valamint a földszinten kialakított – és kintről is látható – pénztársor és a hozzá tartozó feliratok is. A palánkokat eltávolították, a legutóbbi, 2024. május 24-i esti ottjártunkkor és fotózásunkkor pedig azt is megtudtuk, hogy az új létesítmény várhatóan 2–3 hét múlva nyitja meg a kapuit a földszinten. Mint tapasztalható, a belső munkák mellett most zajlik a környező járdák és utak kialakítása is. (A Füredi-sarok túlsó oldalába tervezett egyházi bölcsőde építését ebben az összeállításunkban. mutattuk be.)

A Dózsa György utcai portál. Fotó: © Debreceni Képeslapok


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

A rendelő melletti helyzet. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése