Keresés ebben a blogban

2024. augusztus 20., kedd

Virágkarneváli villamosok a Tőletek kapott fotókon

Caf a Bem téren. Fotó: © Fekete Ferenc

Debrecenben elérkezett az 55. virágkarnevál ideje. A 2024. augusztus 20-i parádét megelőzően már feldíszített villamosok is járták a várost, s ezeket a járműveket Kedves Olvasóink is megörökítették, és a képeiket megosztották velünk.


Az első fotót Fekete Ferenc készítette a girlandos CAF villamosról, a videót pedig mi. Az alábbi képen Nagy Livike felvétele látható a Hunyadi utcai kidekorált villamosmegállóról.

Pálmák a Hunyadin. Fotó: © Nagy Livike

Bányai Sándor fotóján a feldíszített nosztalgiavillamos siklik a Piac utcán.

Fül, orr , farkinca... Fotó: © Bányai Sándor

A CAF villamosok széktámláinak ünnepi festését Győrfi Katalin örökítette meg, és osztotta meg velünk a hozzászólásában. Köszönjük szépen ezt a képet is!

Extrém arcok a széken. Fotó: © Győrfi Katalin

A fentin kívül másokat is megragadott a virágkarneváli viallamosok belső díszítése. Egriné Enikő fotója révén azt is megtudhatjuk, hogy zöld szőnyeg és tarka virágok borítják a jármű padlóját.

Csupazöld belső. Fotó: © Egriné Enikő

Sőt, Dávid Ferencné Erika felvételéről az is kiderül, hogy a plafon is alkalmi ruhát öltött, hiszen kedves bárányfelhők fehérlenek a villamos mennyezetére festett kék égbolton!

Felhők a plafonon! Fotó: © Dávid Ferencné Erika

És íme még egy fotó: Bagi László a Nagytemplom előttt kapta lencsevégre a vidám bengálinak kidekorált Bengálit. Köszönjük szépen ezt is! Kedves Olvasóinkat továbbra is arra buzdítjuk, hogy archív és friss képeiket, témajavaslataikat a dkepeslapok@gmail.com címre vagy a Facebook-oldalunk idővonalára küldjék el nekünk közzététel céljából! Szép ünnepet kívánunk Mindenkinek!

Benga és Caf. Fotó: © Bagi László

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése