Keresés ebben a blogban

2024. március 26., kedd

A Lencztelep strandos-tavas mediterrán oázisa


Debrecen egyik testet-lelket gyönyörködtető, szemet-szájat kielégítő területe a lencztelepi Kalocsa utcánál fekszik. Ez a SZUSZ Park. Fotók: © Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

Ottjártunkkor ilyen szép felhős ég tette még hangulatosabbá a SZUSZ Parkot. Fotó: © Debreceni Képeslapok

A festői természeti környezetben tündöklő paradicsom horgásztavi részénél halászcsárda, horgásztó és főzőhelyes-tűzifás filagóriák találhatók, ugyanakkor szökőkutas medence, valamint rendezvénytermek és 24 szobás szálló is szolgálják a látogatókat.

A tó körül horgászhelyek, filagóriák, teraszok és rendezvénytermek is vannak. Fotó: © Debreceni Képeslapok

A házasuló párok ebben a festői környezetben mondhatják ki a boldogító igent. Fotó: © Debreceni Képeslapok

A SZUSZ Parkhoz strand is tartozik. Itt a komplexum honlapja szerint többek között négy külső medence, fűtött pezsgőmedence, három jakuzzi, 500 négyzetméter vízfelület, tízszer akkora napozó, háromezer négyzetméter füvesített terület is várja a szezonban a felfrissülni, kikapcsolódni vágyókat.

A rendezvénytermek és a szökőkutas medence ilyen mediterrán hangulatot sugároznak. Fotó: © Debreceni Képeslapok

E lencztelepi édenkertben esküvőket, nyári táborokat, főzőpartikat és vállalati összejöveteleket is sokan tartanak. A strandról és a SZUSZ Park többi helyéről a honlapján találhatók képek, videók, infók.

A rendezvénytermek és a szökőkutas medence a másik irányból. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Ottjártunkkor az 50 ezer négyzetméteres kulturált környezetet gépjárművel felkeresők ingyen használhatták a hatalmas parkolót. A tavat szintén díjtalanul lehetett megcsodálni, körbejárni.

A rendezvényházakat és a teraszokat szemet gyönyörködtető virágok is díszítik. Fotó: © Debreceni Képeslapok



Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Csendélet csónakkal a tóparti terasznál. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése