Keresés ebben a blogban

2024. június 2., vasárnap

A 2024. június elsejei debreceni vihar a Ti képeiteken

„Úszó” autók a Böszörményi úton. Fotó: © Nyitrai Daniella.

Debrecenen is hatalmas eső, jégverés és szélvihar söpört végig 2024. június 1-jén, egy nappal a cívisvárost ért szőnyegbombázás 80. évfordulója előtt. Összeállításunkban Kedves Olvasóink képeit osztjuk meg, melyeket a Debreceni Képeslapok rendelkezésére bocsátottak hozzászólásban vagy üzenetben.

Így kezdődött. Fotó: © Nyitrai Daniella

Az első fotót Nyitrai Daniella készítette a Böszörményi út és a Bolyai utca sarkáról a második vihar után, a következő felvételen pedig a vihar kezdetét örökítette meg. A harmadik fotón a Vénkert állapota látható Vekerdi Károly révén.

Az elárasztott Vénkert. Fotó: © Vekerdi Károly

„Újra hajózható a Darabos utca” – fogalmazott Czabán Tamás az alábbi fotójához írt kommentárjában. Nagy Livike erre válaszolt a környéken készített felvételével.

Darabos utcai árvíz. Fotó: © Czabán Tamás

Medence a háztetőn. Fotó: © Nagy Livike

Juhász Kármen, valamint Lázár Katalin a nagy jégdarabokat is megörökítette...

Ekkora jégdarabok hullottak. Fotó: © Juhász Kármen

Mintha tél lett volna... Fotó: © Lázár Katalin

Masits István már megosztott felvételei idekattintva tekinthetők meg, az utolsó fotón pedig az újkerti helyzet tárul fel Varga Gábornak köszönhetően. Kedves Olvasóinkat továbbra is arra buzdítjuk, hogy archív és friss képeiket, témaötleteiket küldjék el nekünk publikálás céljából a dkepeslapok@gmail.com címre vagy a Facebook-oldalunk idővonalára!

Újkerti víztükör. Fotó: © Varga Gábor


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése