Keresés ebben a blogban

2024. június 8., szombat

Feltámadt Csipkerózsika-álmából a patinás Régi Vigadó

Debrecen 1826-ban épült, legendás történelmi vendéglátóhelye, a Régi Vigadó évek óta zárva tartott, és csak a kinti büféje üzemelt. Az utóbbi időben azonban már nagy munkák zajlanak a területen, s korábban azt is megírtuk, hogy ennek mi az oka. Fotók: © Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

A szép vendéglő főhomlokzata. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Csalánosi Vince tájékoztatása alapján immár azt is közzé tehetjük, hogy a Régi Vigadó végre újra nyitva van, a teraszán már igazi nagyerdei a hangulat. Konyhájának felújítása, korszerűsítése megtörtént, valamint az első terasz és a bútorzat ki lett javítva. Magyaros és nemzetközi ételekkel, halászlével, minőségi borok választékával, fagylaltterasszal és élőzenével várják a vendégeket. A felújításokat, javításokat a továbbiakban is folytatják, így a vendéglő rövidesen kívül-belül jelentősen kijavítva, megújulva, megszépülve fog teljes kapacitással újból üzemelni.

A Régi Vigadó a Kárász-Marsa Anikótól kapott képeslapon


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése