Keresés ebben a blogban

2024. június 24., hétfő

A csodás debreceni Kálvin tér friss panorámaképei

Az udvarház és a Nagytemplom. Fotó: © Oláh Róbert

Debrecen elhivatott magaslati fotósa, Oláh Róbert ezúttal a Kálvin téri Új Városháza tetején készített panorámaképeit bocsátotta a Debreceni Képeslapok rendelkezésére. Kedves Olvasónk e felvételei közül elsőként a középkori hangulatú udvarház látképeit osztjuk meg, melyeken a Nagytemplomban is gyönyörködhetünk. Sőt, a Csokonai Színház, valamint a püspöki palota szintén felfedezhető rajtuk.

A nagypiac és az udvarház. Fotó: © Oláh Róbert

A következő pazar légifotón Csokonai Vitéz Mihály szobra és mögötte a Református Kollégium játssza a főszerepet, majd pedig a Református Főgimnázium palotájára is rácsodálkozhatunk.

A tér középen Csokonai szobra. Fotó: © Oláh Róbert

Óratorony a tetőn. Fotó: © Oláh Róbert

Kedves Olvasóinkat továbbra is arra buzdítjuk, hogy archív és friss képeiket, témaötleteiket küldjék el nekünk publikálás céljából a dkepeslapok@gmail.com címre vagy a Facebook-oldalunk idővonalára!

A refi gimi épületei. Fotó: © Oláh Róbert


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

A gimnázium mögött a Fórum. Fotó: © Oláh Róbert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése