Keresés ebben a blogban

2024. szeptember 2., hétfő

Újjászületve hamarosan feltámad a nagyerdei Pálma


A debreceni Nagyerdő patinás vendéglátóhelye, a Pálma hetek óta nem fogad vendégeket. Az augusztus eleji kezdetekkor már az is szárnyra kapott, hogy lebontják a híres épületet, ám a lépcsőnél szerencsére egy tábla tájékoztatta az érdeklődőket arról, hogy csak ideiglenesen zárták be az éttermet, mivel felújítják. Fotók: © Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

Az átalakuló belső tér. Fotó: © Debreceni Képeslapok

A 2024. szeptember 2-i túránkon ismét útba ejtettük az egykori cukrászdát, és örömel állapítottuk meg, hogy kívül már egész szembetűnőek a megújulás jelei. Hiszen például másik felirat került a kapu fölé, változott a teraszkerítés mintája, és a főfront is egységesen fehér (volt) a korábbi sárga-piros helyett.

2024. szeptemper 2. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Az ott dolgozó egyik munkás megengedte, hogy bent is szétnézzünk (lásd a fenti képen), és azt is megtudtuk tőle, hogy a Pálma várhatóan körülbelül három hét múlva nyithat újra.

Az új felirat. Fotó: © Debreceni Képeslapok

A legendás vendéglő története ebben az összeállításunkban ismerhető meg régi szép képekkel.

Az új teraszkerítés. Fotó: © Debreceni Képeslapok


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

A 2023-as arculat. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Vendéglátós múltidézéseink sok régi képpel:
A korábbi kiírás. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése