Keresés ebben a blogban

2024. március 7., csütörtök

A nagyerdei hullámfürdő utolsó napjai


Debrecenben a Nagyerdei Strand 2017 augusztusában élte az utolsó szezonját a korábbi formájában. Emiatt látogattunk ki a végső zárás előtt, hogy még egyszer megörökítsük ezt a fürdőhelyet... Mára teljesen átépítették, s 2020 nyarán meg is nyitotta a kapuit. Fotók, videók: © Debreceni Képeslapok


A fenti jelenetben a hullámfürdőt mutatjuk be, ami ugyancsak végleg eltűnt. A következő szösszenetben a pancsolót kaptuk le:


Megnéztük az úszómedencét is. Úgy volt, hogy ez a létesítmény megmarad a régi strandból. Nem így történt. És mi lesz vajon a szomszédos fedett uszodával? A legutóbbi bejelentés szerint végre ezt is rendbe teszik. Fotók, videók: © Debreceni Képeslapok


Ha érdekelnek szép felvételek a Nagyerdei Strand régmúltjáról, akkor idekattintva csodálhatod meg azokat. A 2020-ban átadott strand képei itt találhatók.

Az utolsó napok életképei a lebontott Nagyerdei Strandon. Fotók, videók: © Debreceni Képeslapok

DBKL

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése