Keresés ebben a blogban

2024. január 9., kedd

A Csokonai Színház tündöklése a januári napsütésben, „teátrális” tükröződése az eső utáni esti díszfényekben

A Kossuth utca pazar látványa a Csokonai Színházzal, az Angol Királynő felől, 2024. január 9-én. Fotó: © Debreceni Képeslapok

Debrecenben 2024. január 9-én végre visszatért a napfény. E napon, a délben tett Kossuth utcai sétánkon jólesett gyönyörködnünk a Csokonai Színház látványában is, a pénzügyi palota mellett.

A Csokonai Színház ragyogása a pénzügyi palota felől, 2024. január 9-én. Fotó: © Debreceni Képeslapok

A teátrum esti varázsát is meg tudjuk mutatni, köszönhetően Kedves Olvasónk, Bányai Sándor felvételeiknek, amiket rendelkezésünkre bocsátott. A 2024. január 6-én készített képei között olyan beállítás is van, amin tükröződve láthatjuk az 1865-ben megépült, romantikus stílusú palotát.

A díszfényekben fürdő Csokonai Színház 2024. január 6-án. Fotó: © Bányai Sándor

Olvasóifotó-összeállításunk előző részei itt csodálhatók meg. Kedves Olvasóinkat pedig továbbra is arra buzdítjuk, hogy archív és friss képeiket, témajavaslataikat küldjék el nekünk közzététel céljából a dkepeslapok@gmail.com címre vagy a Facebook-oldalunk idővonalára! Köszönjük szépen!

A Csokonai Színház tükröződése 2024. január 6-án. Fotó: © Bányai Sándor

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

A Csokonai Színház nyugati oldala 2024. január 6-án. Fotó: © Bányai Sándor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése