Keresés ebben a blogban

2024. január 12., péntek

Nyaralás a 80-as években a debreceni Nagyerdőn


Debrecen 1980-as évekbeli arcáról küldött fotómásolatokat a Debreceni Képeslapoknak Kedves Olvasónk, Koch Ferencné Katalin abból az időből, amikor a nagyerdei Kohászüdülőben nyaraltak. 

Vízibiciklizés a csónakázón, az Újvigadó csigalépcsőjénél. Fotó: © Koch Ferencné Katalin

A vakációjuk alatt természetesen a csónakázón is pompás élmények és fényképek születtek. A rendelkezésünkre bocsátott képeken ugyanakkor az Újvigadó, valamint a Bőség című szobor is megelevenedik, akárcsak persze a Kohászüdülő is. 

A gyerekek a Kohászüdülő parkjában is játszottak. Fotó: © Koch Ferencné Katalin

Koch Ferencné Katalin így fogalmazott: „Itt született édesanyám és 12 testvére. Bárcsak élne édesanyám, mert sokat tudna mesélni a 30-as, 40-es évekről.”

Családi csónakázás az Újvigadó teraszánál (nyitóképünk teljes méretben). Fotó: © Koch Ferencné Katalin

Köszönjük szépen az emlékeket! Olvasóifotó-összeállításunk előző részei itt csodálhatók meg. Kedves Olvasóinkat pedig továbbra is arra buzdítjuk, hogy archív és friss képeiket, témajavaslataikat küldjék el nekünk közzététel céljából a dkepeslapok@gmail.com címre vagy a Facebook-oldalunk idővonalára!

A gyerekek a Bőség című szobron is játszottak. Fotó: © Koch Ferencné Katalin

Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják a Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után. A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése